Servicii

01

RECONDITIONARE TURNURI DE RĂCIRE

Partenerii noștri Marley SPX oferă o gamă completă de piese de schimb pentru toate tipurile de turnuri de răcire. Împreună cu dânsii, oferim și soluții pentru recondiționarea turnurilor existente pentru a crește eficiența și performanța acestora.
02

PROIECTARE

ATE Group vă oferă o gamă completă de proiectare și detalii de execuție: proiect tehnic construcții rezistență, proiect tehnic pentru construcții metalice, proiect tehnic pentru instalarea conductelor, proiect tehnic pentru instalații electrice, proiect tehnic pentru instalații de ventilație și aer condiționat, proiect tehnic pentru instalațiile de refrigerare.
03

LUCRARI DE MONTAJ

Dacă este cazul, compania noastră poate oferi clienților servicii complete de asamblare si montaj, inclusiv sudarea țevilor, montarea mecanică și electrică. Încercăm să oferim astfel pachetul complet de servicii pentru echipamentele livrate, astfel încât să putem asigura o bună funcționare și operare pe toată durata de viață.
04

STUDIU DE PREFEZABILITATE

Studiul de prefezabilitate este documentația care conține datele tehnice și economice prin care autoritatea contractantă își bazează necesitatea și oportunitatea de a face o investiție. Putem face acest studiu fără probleme și fără costuri suplimentare din partea dvs.
05

STUDIU DE FEZABILITATE

Structura studiului de fezabilitate este centrată pe analiza cost-beneficiu. Încercăm să găsim toate soluțiile fezabile pentru necesitățile dvs. și pentru implementarea acestora. Analizele cost-beneficiu sunt făcute pentru fiecare soluție și încercăm să optimizăm costurile investiției, astfel încât să putem obține o perioadă de recuperare de până la 3 ani.
06

DOCUMENTATIE PENTRU OBTINEREA AUTORIZATIEI DE CONSTRUIRE

Executarea lucrărilor de construcții este permisă numai pe baza unei autorizații de construcție emisă în condițiile legii. Împreună cu dvs. putem realiza această documentație pentru obținerea Autorizației de Construire, începând cu obținerea Certificatului de Urbanism și obținerea Autorizației de Mediu.
//]]>