Politica de Confidențialitate

Site-ul www.ategroup.ro, denumit in continuare “ategroup.ro”, este detinut si administrat de societatea ADVANCED TECHNOLOGIES & ENGINEERING SRL , avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO36529810, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/12169/2016 , cu sediul in Bucuresti, Str. Lucretiu Patrascanu, nr. 16 Sectorul 3,  e-mail:  office@ategroup.ro

www.ategroup.ro este operator al datelor furnizate de catre persoanele vizate , precum si a celor obtinute in legatura cu incheierea sau aducerea la indeplinire a contractelor de furnizare sau prestare a serviciilor.

De asemenea, va aducem la cunostinta faptul ca la datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra vor putea avea acces angajatii Ategroup.ro in vederea realizarii obiectului contractului, a prestarii serviciilor  sau angajamentelor asumate. In anumite imprejurari, se va impune divulgarea datelor catre autoritatile statului  cu respectarea dispozitiilor legale in vigoare.

Protejarea confidențialității în procesarea datelor dvs. personale este o preocupare foarte importantă pentru noi. Am implementat măsuri tehnice și organizaționale pentru a ne asigura că reglementările privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR) sunt respectate atât de noi cât și atunci când datele sunt transmise către furnizori externi de servicii.

Ce cookie colectăm?

Denumire cookie Tip cookie Prima sau Terța parte Poate fi blocat Sesiune sau Persistentă Timpul de expirare Scop
EE Esentiale Terța parte Persistentă 1551997158.1172
_cc_id Esentiale Terța parte Persistentă 1564957157.8923
pxcelPage_c010 Esentiale Terța parte Persistentă 1542233957
bkdc Esentiale Terța parte Persistentă 1557181158.1348
__stid Esentiale Terța parte Persistentă 1573165157.678
TDID Esentiale Terța parte Persistentă 1573165157.9609
si Esentiale Terța parte Persistentă 1699309157.8754
__unam Esentiale Terța parte Persistentă 1565136000
ONPLFTRH Esentiale Terța parte Sesiune
p2 Esentiale Terța parte Persistentă 1542493157.8754
_cc_dc Esentiale Terța parte Persistentă 1564957157.8922
_cc_cc Esentiale Terța parte Persistentă 1564957157.8923
_cc_aud Esentiale Terța parte Persistentă 1564957157.8923
TDCPM Esentiale Terța parte Persistentă 1573165157.9609
uuid2 Esentiale Terța parte Persistentă 1549405158.0081
bku Esentiale Terța parte Persistentă 1557181158.3466
ud Esentiale Terța parte Persistentă 1551997158.1172
mako_uid Esentiale Terța parte Persistentă 1573121958.14
__gads, DSID, IDE, SAPISID, HSID, test_cookie Terte parti Terța parte Persistentă
wordpress_sec_248b93cd16ce61026239fbc776698cee Esentiale Terța parte Sesiune
wordpress_logged_in_248b93cd16ce61026239fbc776698cee Esentiale Terța parte Sesiune
pll_language Esentiale Terța parte Persistentă 1573164672.8679

Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal sunt orice informații care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Informațiile diferite care, adunate, pot duce la identificarea unei anumite persoane constituie și ele date cu caracter personal.

Datele cu caracter personal care au fost anonimizate, criptate sau pseudonimizate, dar pot fi utilizate pentru reidentificarea unei persoane rămân date cu caracter personal.

Datele cu caracter personal care au fost făcute anonime în așa fel încât persoana fizică nu este sau nu mai este identificabilă nu mai sunt considerate date cu caracter personal. Pentru ca datele să fie cu adevărat anonimizate, anonimizarea trebuie să fie ireversibilă.

Exemple de date cu caracter personal

  • un nume și prenume;
  • o adresă de domiciliu;
  • o adresă de email
  • un număr de act de identitate;
  • date privind locația (de exemplu, funcția de date privind locația disponibilă pe un telefon mobil);
  • o adresă de protocol de internet (IP);
  • un identificator de modul cookie;
  • identificatorul de publicitate al telefonului dvs.;
  • date deținute de către un spital sau un medic, care ar putea fi un simbol ce identifică în mod unic o persoană.

Exemple de date considerate ca neavând caracter personal

  • codul de înregistrare al unei societăți;
  • datele anonimizate ireversibil.

 

Server Information

Item Detail
cPanel Version 68.0 (build 39)
Apache Version 2.4.33
PHP Version 7.0.30
MySQL Version 10.1.31-MariaDB-cll-lve
Architecture x86_64
Operating System linux
Dedicated IP Address 86.105.152.212
Perl Version 5.16.3
Kernel Version 3.10.0-714.10.2.lve1.4.75.el7.x86_64

Nu transferăm datele dvs. către țări din afara Spațiului Economic European.

Depunem eforturi pentru a proteja www.ategroup.ro și utilizatorii noștri împotriva accesului neautorizat sau a modificării, dezvăluirii ori distrugerii neautorizate a informațiilor pe care le deținem. În special:

  • criptăm transportul datelor utilizând SSL;
  • analizăm și revizuim practicile de colectare, stocare și prelucrare a informațiilor pentru a oferi protecție împotriva accesului neautorizat la date;
  • restricționăm accesul la datele cu caracter personal

Putem utiliza datele pe care ni le furnizați pentru:

  • furnizarea serviciilor și pentru a face disponibile functionalități pe site-ul nostru;
  • a putea comunica cu dvs.;
  • monitorizarea traficului în vederea îmbunătățirii serviciilor;
  • trimiterea de materiale promoționale sau alte comunicări;
  • adaptarea serviciilor la interesele dvs.;
  • respectarea prevederilor legale aplicabile.

Putem utiliza de asemenea datele în alte moduri cu privire la care vă vom notifica în momentul colectării lor.

Nu vindem si  nu închiriem si nu facem publice sub nicio forma datele  cu caracter personal ale utilizatorilor noștri.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de informare, de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor, in conditiile legii. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata .

Ce este un cookie?

Un modul cookie (sau cookie HTTP, sau simplu cookie) este un text special trimis de către un server unui navigator web (browser) și apoi trimis nemodificat înapoi către server, de fiecare dată când browserul accesează serverul respectiv. Un cookie este format din 2 parți: nume și valoare. Cookie-ul este folosit pentru urmărirea comportamentului și reținerea preferințelor utilizatorilor. Cookie-ul este salvat local, nu conține viruși sau alte programe dăunătoare și nu poate accesa informații de pe dispozitivul utilizat.

Unele cookie-uri sunt distruse odată cu închiderea browserului (de sesiune), în timp ce altele (persistente) au o durată de viață stabilită în momentul trimiterii lor. Folosim de asemenea Session Storage și Local Storage care sunt similare cookie-urilor de sesiune și permanente, dar care nu sunt trimise către server. Terții pot folosi alte tehnologii similare, cum ar fi pixelii. În cele ce urmează, prin module cookie (cookie) ne vom referi și la aceste tehnologii.

Cookie-urile conțin informații care fac legătura între browser și server (între utilizator și site-ul web), asigurând o experiență plăcută de navigare. Cookie-urile nu sunt viruși. Totuși, deoarece stochează informații privind preferințele și istoricul de navigare, pe unul sau mai multe site-uri, cookie-urile pot fi folosite ca o formă de încălcare a dreptului la intimitate și viață privată ale utilizatorului.

În funcției și scopului de utilizare a modulelor cookie, folosim următoarele categorii:

  • Necesare Aceste cookie-uri sunt necesare pentru ca site-ul să funcționeze. Acestea sunt, de obicei, stabilite numai ca răspuns la acțiunile efectuate de dvs. care reprezintă o solicitare de servicii, cum ar fi cookie-urile de sesiune sau setarea preferințelor de confidențialitate.

Aceste cookie-uri nu stochează nici o informație de identificare personală.

  • Performanță Aceste cookie-uri ne permit să monitorizăm vizitele și sursele de trafic, astfel încât să putem măsura și îmbunătăți performanța site-ului nostru. Ele funcționează prin identificarea unică a browserului.

Toate informațiile pe care le colectează aceste cookie-uri sunt anonimizate.

  • Funcționale Aceste cookie-uri permit site-ului să memoreze alegerile pe care le faceți și să beneficiați de o experiență sporită. Cookie-urile sunt anonime și nu pot urmări activitatea dvs. de navigare pe alte site-uri web.

Dacă nu permiteți aceste cookie-uri, nu veți beneficia de unele funcționalități ale site-ului.

Dezactivarea cookie-urilor nu implică eliminarea publicității online, ci doar că aceasta nu vor mai putea ține cont de interesele dumneavoastră.

În funcție de preferințele dvs., următoarele cookie-uri pot fi plasate pe dispozitivul dumneavoastră. În cazul serviciilor furnizate de terți, aceștia pot plasa și alte cookie-uri fără ca noi să avem vreun control asupra lor. Cum procedați dacă nu doriți stocarea modulelor cookie?

La prima vizită pe site, vi se va afișa o casetă modală în care vă informăm despre utilizarea cookie-urilor.

Pentru cookie-urile plasate de terți, nu avem niciun fel de control. Unele dintre acestea rămân pe dispozitivul dvs., chiar dacă modificați setările pentru cookie-uri. Totuși, vom bloca încărcarea scripturilor care le folosesc. Alternativ, puteți șterge manual cookie-urile din browser sau le puteți bloca conform celor de mai jos.

Dacă doriți să ștergeți modulele cookie stocate pe dispozitivul dvs. și să vă configurați browserul să refuze modulele cookie, puteți face acest lucru utilizând setările browserului. Link-urile de mai jos vă direcționează către instrucțiuni privind modul de control al cookie-urilor în cele mai importante browsere:

Dezactivarea, ștergerea sau blocarea cookie-urilor poate conduce la erori și chiar la blocarea anumitor pagini.

Care sunt drepturile dvs. în ceea ce privește datele dvs. personale?

Puteți avea dreptul de a obține o copie , sterge sau modifica datele personale pe care le deținem despre dvs. Acest lucru se poate face aici : Link

Vă rugăm să rețineți că, în anumite cazuri, putem păstra unele informații despre dvs., așa cum prevede legea sau pentru scopuri legitime.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Orice modificări aduse politicii de confidențialitate vor fi publicate pe această pagină și, în cazul în care modificările sunt importante, vom afișa o notificare cu o mai mare vizibilitate sau vă vom solicita acordul. Vă rugăm să verificați periodic această pagină pentru a vedea orice modificări sau actualizări ale acestei politici.

Deținătorul și administratorul datelor personale

ADVANCED TECHNOLOGIES & ENGINEERING SRL
Str. Lucretiu Patrascanu, nr. 16 Sectorul 3
030508 Bucuresti
Romania
RO 36529810

gdpr@ategroup.ro