Ne folosim profesionalismul și pragmatismul pentru a găsi cea mai bună soluțieÎnvățăm din trecut și sunt la curent cu ultimele inovații din domeniu pentru a vă oferi cele mai fiabile instalații și/sau echipamente. Colaborarea pe care o avem cu partenerii noștri în toate domeniile, suportul tehnic, sesiunile de formare la care participăm, precum și cercetarea tehnică și practică ne ajută să dezvoltăm soluții tehnice inovatoare și economice pentru toate tipurile de aplicații, garantând astfel fiabilitatea și funcționarea corectă a instalațiilor furnizate. Propunem clienților noștri o analiză complementară și concludentă a proceselor termice prin efectuarea analizei exergetice a proceselor, singura metodă prin care putem determina cu exactitate unde sunt pierderile de energie și cum pot fi diminuate.
Bilanțurile termice și hidraulice, precum și analiza energetică, sunt doar metode cantitative de analiză a procesului care are loc într-o instalație, ATE Group propune suplimentar o analiză "calitativă" a acestor procese, unde este cazul, fiind singura metodă la ora actuală de eficientizare a instalațiilor. Calitatea serviciilor și a echipamentelor este întotdeauna însoțită de costuri ridicate, de aceia firma noastră vine în întâmpinarea dvs. si cu o analiză economică a investiției, astfel încât prin cele doua metode combinate, evaluăm corect resursele materiale și financiare disponibile, oferind soluția optimă pentru fiecare aplicație. Suntem conștienți de faptul că nu le cunoaștem pe toate, de ceea colaborările cu partenerii noștri ne ajută să ne îmbunătățim cunostiințele și să oferim împreună o gamă întreagă de servicii pentru un proiect complet, de la început până la recepția finală.
Calitatea și siguranța profesională reprezintă o prioritate în cadrul companiei, care și-a certificat și implementat Sistemul Integrat de Management ISO 9001; ISO14001 și OHSAS 18001. Asigurăm și ne asigurăm că munca și serviciile noastre sunt de înaltă calitate și siguranță în exploatare, compania noastră îmbunătățind în mod constant aceste servicii cu fiecare proiect și aplicație realizată.

//]]>