PRODUSE ATEGROUP

01

TURNURI RACIRE

Cu peste 100 de ani de experiență și performanță, peste 250 de brevete și peste 150 de locații din întreaga lume, Marley SPX oferă calitate, eficiență și securitate pentru aplicațiile dvs. Ca reprezentanți unici ai MARLEY SPX în România, oferim o gamă completă de turnuri de răcire pentru toate tipurile de aplicații.

02

RACITOARE DE FLUID

Marley SPX vă prezintă soluți complete turnuri de răcire cu circuit închis, păstrând aceleași avantaje ale turnurilor cu circuit deschis: eficiență ridicată, consum redus de energie, întreținere ușoară, certificare CTI / Eurovent, certificare nivel de zgomot s.a.

04

POMPE RECIRCULARE

Colaborăm cu firma KSB Germania, o altă companie cu peste 120 de ani de experiență în producerea pompelor de recirculare. Experiența aduce cu ea calitatea; calitatea creează performanță, iar performanța garantează durabilitatea aplicației.

05

SCHIMBATOARE CALDURA SI SISTEME FILTRARE

În funcție de fiecare aplicație, putem oferi clienților noștri diferite tipuri și dimensiuni de schimbătoare de căldură, precum și sisteme de filtrare, manuale sau automate. Toate aceste echipamente sunt conectate la turnurile de răcire, asigurând un grad ridicat de siguranță operațională mai ales pentru instalațiile mai sensibile, unde se dorește o separare a celor două medii de răcire.

06

CHILLERE

Compania noastră poate oferi echipamente de racire mai speciale dacă se dorește o răcire mai avansată a debitului recirculate, în mod evident ne referim aici la temperaturile fluidului recirculat de temperaturi de sub 10..15 grade Celsius, care nu pot fi atinse cu turnurile de răcire în timpul sezonului cald.
//]]>